Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 29 януари – Близнаци с шанс да „полират“ имиджа, сложни задачи за Лъв

Овен
Днес ще очаквате от своя любим човек някакви определени действия, решителни постъпки или напротив, нерешително мълчание. И ако той не оправдае Вашите очаквания, ще бъдете толкова обидени и разочаровани, макар че той няма да има никаква вина за това.

Телец

Ясно ще си дадете сметка днес, че с Вашия любим човек идеално си подхождате и просто сте създадени един за друг. Съвсем очевидно е, че ще има ситуации, които ще Ви убедят в това. Например, мненията Ви за възпитанието на децата или плановете за прекарване на почивните дни, ще съвпадат. Звездите Ви съветват да пазите Вашите отношения – пълно разбиране между партньорите не се среща често!

Близнаци

Днес ще Ви се предостави възможност, да полирате малко своя обществен имидж. Това, разбира се, ще стане, ако сте готови да се окажете в центъра на събитията. Готови ли сте за такова подгряване? Ако сте гъвкави и сте готови на всичко, то сте готови за блясъка на прожекторите. Ръководете се от своя авантюристичен дух, за да придобиете нов опит и нови усещания. Около Вас кръжат енергии на високо равнище. Те ще Ви ободрят и ще Ви избавят от излишното напрежение.

Рак

Днес е голяма вероятността, че във Вашия тандем ще се забележи някакво разстройство. На Вас и на Вашия любим човек ще Ви се иска да ръмжите, да се карате и да се хапете един – друг. Не трябва да държите отрицателна енергия у себе си . Ако намерите къде на друго място да я излеете – отлично. Ако ли не… Какво пък, да се поскарате понякога също няма да пречи!

Лъв

Лъвовете ще имат повод да се гордеят. Днес представителите на знака ще могат да се справят със сложни задачи, които на много ще се окажат не по силите. Приятно е, че Вашите постижения няма да останат без внимание. Може да разчитате на похвала от хора, чието мнение е много важно за Вас, а също и материалното поощрение. За да завоювате симпатиите на новите познати, ще трябва да се окажете безкористни, и да покажете, че сте способни на благородни постъпки. През днешния ден може да започнете отношения, които да изиграят сериозна роля в живота Ви.

Дева

Днес Вашия любим човек ще заговори с Вас на някаква доста сериозна тема, и то толкова сериозна, че и сами ще се учудите, защото от него въобще не сте очаквали такива думи. Ще се наложи заедно да се оправяте с проблема и да обсъждате какво да решите. В крайна сметка всичко ще завърши повече от успешно.

Везни

Предстои Ви един не много сложен ден. Даже повече ще се развличате, отколкото да се трудите. Като цяло днес ще имате почивен ден. Цялата неприятна работа ще се върши от Вашата втора половинка и трябва да се каже, че ще се справи с нея великолепно. Може да се каже, че Вие няма да взимате участие в това…

Скорпион

Когато стане дума, какво обичате най-много, в началото на списъка се оказват загадки, ребуси и преди всичко – интриги. Затова ако някой има глупостта да се надява, да Ви надхитри, излъже или манипулира макар и за секунда, ще можете да му дадете да разбере съвсем на бързо и без да Ви мигне окото , че така не става., а и че няма никакъв шанс.

Стрелец

Завоюването на човека на Вашите мечти, отива към своя край. Скоро той ще се предаде на милостта на победителя и ще живеете, както се казва, дълго и щастливо. Само си помислете: когато тази мечта се сбъдне, няма ли да Ви стане скучно да живеете? И може би не си заслужава така да ускорявате събитията, а да завоювате непристъпното сърце по-бавно?

Козирог

Ще се наложи да се помирите с факта, че далеч не всичко е по силите Ви. Днес Ви предстои да имате работа с много хитри, влиятелни и силни съперници. Това ще бъде доста уморително, но по своему интересно. Сложността на поставените пред Вас проблеми ще бъде своеобразно предизвикателство, което не можете да не приемете. Много ще Ви върви в личния живот. През този ден са на дневен ред нови запознанства, любовни признания и романтични срещи. Изключително приятен сюрприз може да очаквате, ако сте дама –Козирог.

Водолей

Крайно време е, да приложите своите идеи на практика, който и да сте – дали се занимавате с бодибилдинг, или сте танцьор или архитект. Репетирайте нови пируети или се занимавайте с чертежи. Ще видите, как Вашето въображение придобива физическа форма много по-бързо, отколкото очаквате – трябва само да положите малко усилия! С каквото и да се занимавате, може да бъдете уверени, че резултатът ще бъде зашеметяващ.

Риби

Вашите отношения може да бъдат наречени с тъжната дума „съжителство”. Вие се търпите един-друг и с мъка се сдържате, да не кажете на своята половинка всички нелепости, които мислите за нея. Това ще бъде особено видимо днес. Този период скоро ще свърши и трябва само да потърпите.

c