Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

С емоционално обръщение излезе директорът на Езикова гимназия в Добрич по повод пенсионирането си

С емоционално обръщение към колектива на Езикова гимназия „Гео Милев” по повод пенсионирането си излезе директорът Милена Иванова. В него тя се обръща към колегите си с думите: „Скъпи колеги, дойде време да се разделим. Последният ми работен ден като директор на ЕГ „Гео Милев“ е петък, 29.01.2021. От 01.02.2021 ще съм пенсионер. Всяко нещо има своя край, така и моят професионален път. А той премина изцяло в любимата гимназия – общо 37 години, от които 26,5 години като директор”.

Иванова изразява надежда да е съхранила и развила традициите на гимназията, тъй като е работила упорито за запазване на достойното място на училището не само като най-доброто в Добрич и областта, но и в национален мащаб. Единственият критерий – резултатите от ДЗИ, ни нареждат в топ 20-25 от 1000 училища в страната, посочва тя.

„Разбира се, това се дължи на Вашия упорит труд, постоянство и ентусиазъм, за което сърдечно Ви благодаря – споделя директорът. -Благодаря Ви за прекрасното сътрудничество през всичките тези години. С някои от Вас сме отдавна заедно, с други по-отскоро, но нашата съвместна работа беше изключително приятна и мотивираща за мене”.

Милена Иванова пожелава на колегите си преди всичко здраве, за да се преборят с предизвикателствата на нашето съвремие. „Съхранявайте Гео Милевския пламък в сърцата си и работете неуморно за имиджа на нашата любима гимназия – ЕГ „Гео Милев“ – Добрич”, допълва директорът.

c