Добрич Общество

Готов е предварителният списък за настаняване под наем в общински жилища в Добрич през 2021 година

Изготвен е предварителният списък за настаняване под наем в общински жилища за 2021 година, съобщават от Община град Добрич. Оттам уведомяват всички граждани, които през периода 1 юли – 30 септември 2020 г. са подали заявления за установяване на жилищни нужди, че проекто-списъкът на лица и семейства с установени жилищни нужди и с право за настаняване в общински жилища през 2021 г. е обявен на информационното табло на 6-то работно място в Центъра за услуги и информация. Има го и на информационното табло пред стая 113 в Община град Добрич.

Списъкът на неодобрените за настаняване в общински жилища, подали заявление през 2020 г., също е обявен на тези места. Възражения ще се приемат от утре до 5 февруари включително. Формуляр за подаване на възражение може да се получи и подаде на 6-то работно място в Центъра за услуги  и информация на Община град Добрич, ул. „България” №12 или да се изтегли от сайта на общината.

Одобрените граждани от проекто-списъка ще бъдат включени в окончателен списък за настаняване за 2021 година, утвърден от кмета на Община град Добрич до 30 април

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *