Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

Walnuts Life&Food бе избран за най-добър ресторант на Добрич за 2020 г.

Приложението Restaurant Guru, определяно като водач в света на добрата храна, определи Walnuts Life&Food за най-добър ресторант на град Добрич за 2020 година. Новината беше съобщена от собственика на ресторанта шеф Димитър Димитров, който посочи, че това е изключителна чест.

Ако търсите вкусно ястие, Restaurant Guru ви помага да намерите най-добрите ресторанти, кафенета и барове около вас. На едно място са събрани информация за заведенията и  коментарите, отзивите и рейтинги на водещи агенции на клиентите. Клиентът може да избере кухнята, типа на ресторантите, чрез филтрите на приложението и с помощта на интегрирана карта.

Блогът Restaurant Guru помага на пътуващите и гастрономите да намерят най-добрите места за консумиране на местна храна. Включва информация за най-популярните ресторанти и кафенета по света, изследвайте местните ястия.

Когато посещавате нова държава, искате да опитате точно тези ястия, които се сервират в най-добрите ресторанти в града. Приложението Restaurant Guru дава възможност да намерите най-добрите барове, кафенета и ресторанти в конкретен град.  Отзивите на клиентите, рейтинги на популярни агенции, менюта, снимки и работно време ще ви помогнат да намерите най-доброто място за хранене.

В приложението Walnuts Life&Food е представен като възможност да се опита международна кухня. „На това място клиентите могат да се задълбочат в вкусни ястия и да опитат перфектно сготвено свинско, говеждо и бургери. Винената листа е обширна, всеки гост ще намери нещо, което отговаря на вкуса му. Успехът на този ресторант би бил невъзможен без енергичния персонал. Приказната услуга е нещо, за което посетителите се доверяват тук. Walnuts Life & Food ви предлага достъпни цени за апетитни ястия. Божественият декор и красивата атмосфера позволяват на посетителите да се чувстват спокойни тук, посочва  Restaurant Guru.

Walnuts Life&Food  е избран за №1 сред 116 ресторанта в Добрич, в пет от които се предлагат морски дарове.

c