Вторник, 16 април 2024

16.04.2024

Последвайте ни

Изграждат Център за социални услуги в тервелското село Безмер

Обществена поръчка „Реконструкция на сграда за изграждане на център за социални услуги в с. Безмер” обяви Община Тервел. Тя включва строително-монтажни работи за реконструкция на сграда за социални дейности в селото с цел в нея да се  обособят кухненски блок, дневен център със социална трапезария за възрастни, дневен център със социална трапезария за деца и сектор с лекарски кабинети. С реконструкцията се извършва функционална промяна на помещенията на сградата с цел обособяване на кухненски блок в сутерена, сектор с лекарски кабинети, дневен център със столова за възрастни на първи етаж, дневен център за деца с трапезария и зала за компютърни игри на втори етаж.

Сградата е със застроена площ от 175 кв. м и разгърната застроена площ 525 кв. м и е разположена в оградено дворно място. Построена е преди петдесет години и се е ползвала за здравна служба.

Начинът на възлагане на обществената поръчка е чрез събиране на оферти с обява. Прогнозната й стойност е 183 571,99 лева без ДДС. Крайният срок за подаване на офертите е 29 януари.

c