Водещи новини - дясно Здраве Общество

Само за 4 дни постъпиха 12 000 лева за лечението на онкоболната Нели от Каварна

Само за четири дни по дарителската сметка на онкоболната Нели Маринова от Каварна постъпиха 12 000 лева. Това съобщават в социалната мрежа организаторите на кампанията в подкрепа на лечението на младата майка.

Те благодарят на дарителите, че са до Нели и я подкрепят. „За нас това е един малък успех. Иска ни се всеки ден да се радваме на хубави новини и възможно най-бързо да достигнем нужната сума за лечението. Затова апелираме, нека продължим в същия дух!”, написаха още организаторите на кампанията.

Припомняме, че преди дни Нели отправи апел към дарителите си, тъй като парите в банковата й сметка бяха свършили. Тогава тя сподели, че след 21 дни й предстои нова вливка в болницата в Турция, в която се лекува, а има налични едва 2 000 лева. Предстоят още три-четири вливки до края на химиотерапията. Общо остават да се съберат 28 000 евро или около 55 000 лева и това е само за вливките, не слагам допълнителното лечение, което ми правят в момента и за което вероятно ще ми искат допълнителни пари, които аз нямам в банковата сметка, посочи младата жена.  

Начините, по които можете да помогнете на Нели, са:

Дарителска банкова сметка:

BG30BPBI79384061908401

Пощенска банка

BIC: BPBIBGSF

град Каварна

PayPal: n.marinova7@gmail.com

HelpKarma: Заедно да спасим Нели.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *