Сряда, 17 април 2024

17.04.2024

Последвайте ни

Събрани са парите за лечението на малкия Митко от Добрич, кампанията се прекратява

Средствата за лечението на малкия Димитър Добрев от Добрич, който страда от детска церебрална парализа и епилепсия, вече са събрани. Това съобщи в социалната мрежа майка му Петя Коцева. Тя обяви, че кампанията за набиране на средства се преустановява.

Коцева изказва огромната си благодарност към всички, които помогнаха за Коледния базар в подкрепа на детето. Благодари на хората, които оказаха подкрепа при организирането му, провеждането му, на всички дарители, познати и непознати, които почти изцяло две седмици бяха ангажирани с  базара. Благодарност изказва и на Община Добрич за осигурения терен.

Събраната сума от базара е 7 046.81 лв. А сумата по дарителската сметка на Митко – 58 826.22 лева. Предстои и отварянето на дарителските кутии.

„Сърцати хора, искрено Ви благодарим, че помогнахте на нашия герой да може спокойно и дълго време напред да провежда необходимото му лечение”, написа Петя Коцева. Тя споделя, че заради пандемията планираните рехабилитации в Полша и Румъния се отлагат. Докато стане възможно да се осъществят семейството ще търси алтернативен вариант в България.

c