Водещи новини - дясно Здраве Общество

Събрани са парите за лечението на малкия Митко от Добрич, кампанията се прекратява

Средствата за лечението на малкия Димитър Добрев от Добрич, който страда от детска церебрална парализа и епилепсия, вече са събрани. Това съобщи в социалната мрежа майка му Петя Коцева. Тя обяви, че кампанията за набиране на средства се преустановява.

Коцева изказва огромната си благодарност към всички, които помогнаха за Коледния базар в подкрепа на детето. Благодари на хората, които оказаха подкрепа при организирането му, провеждането му, на всички дарители, познати и непознати, които почти изцяло две седмици бяха ангажирани с  базара. Благодарност изказва и на Община Добрич за осигурения терен.

Събраната сума от базара е 7 046.81 лв. А сумата по дарителската сметка на Митко – 58 826.22 лева. Предстои и отварянето на дарителските кутии.

„Сърцати хора, искрено Ви благодарим, че помогнахте на нашия герой да може спокойно и дълго време напред да провежда необходимото му лечение”, написа Петя Коцева. Тя споделя, че заради пандемията планираните рехабилитации в Полша и Румъния се отлагат. Докато стане възможно да се осъществят семейството ще търси алтернативен вариант в България.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *