Водещи новини - дясно Каварна Общество

Онкоболната Нели от Каварна с апел за помощ към дарителите

С апел към дарителите си се обръща онкоблната Нели Маринова от Каварна. Младата жена страда от рак на шийката на матката и се лекува в Турция.

„Моля Ви да ми помогнете, знам че сте до мен в тази тежка битка за моя живот и искрено се надявам и сега да се случат нещата и да не се налага да прекъсвам химиотерапията”, написа младата майка в социалната мрежа. Тя разказва, че в момента е в Турция за поредната 4-тата вливка химиотерапия, но има проблем с показателите. Това налага първо да бъде стабилизирана. Преливат й кръв и тромбоцити, понеже стойностите на хемоглобина и тромбоцитите й са много занижени.

Нели споделя, че за жалост парите в банковата й сметка са свършили. Повечето кутии са отворени и от там събрани около 10 000 лв., които са й послужили за тази вливка, иначе и за нея е нямало да има средства. След 21 дена й предстои нова вливка, а в банковата сметка има само около 2 000 лв. Остават й още 3-4 вливки и химиотерапията ще приключи.

„Моля Ви, нужни са ми 7 000 евро за следващата вливка, а имам само 20 дни да ги събера. Общо остават да се съберат 28 000 евро или около 55 000 лева и това е само за вливките, не слагам допълнителното лечение, което ми правят в момента и за което вероятно ще ми искат допълнителни пари, които аз нямам в банковата сметка”, обяснява Нели. Тя благодари на всички, които са до нея в тази трудна битка и продължават да я подкрепят.

Начините, по които можете да помогнете на Нели, са:

Дарителска Банкова сметка:

BG30BPBI79384061908401

Пощенска банка

BIC: BPBIBGSF

град Каварна

PayPal: n.marinova7@gmail.com

HelpKarma: Заедно да спасим Нели.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *