Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

Първата театрална постановка за 2021 г. в Добрич - комедията "Пижама за шестима"

С комедийната театрална постановка "ПИЖАМА ЗА ШЕСТИМА", на 12 януари добричкият Драматичен театър "Йордан Йовков" ще отвори отново врати за публиката в град Добрич. Изборът на добричките театрали е да открият представленията за 2021 г с комедията на Марк Камолети. Режисьор е Костадин Бандутов, а в ролите ще се превъплатят актьорите Валери Марков, Любов Николова, Владимир Трендафилов, Татяна Христова, Велизара Петкова и Красимир Демиров.

Постановката ще бъде представена в камерна зала от 19.00 часа.

" Пижама за шестима" ни въвежда в една пикантна история, в която главният герой попада в забъркана любовна афера. Скандалът върви към необратими последствия заради любовния четириъгълник, в който се оказват героите. Съпружеска двойка. Той има любовница. Тя има любовник. Всичко върви по план, докато и четиримата не се окажат по едно и също време под един покрив. А като се прибавят ексцентична готвачка и ревнивият й съпруг, се получава безумна ситуация, която ще накара публиката да се смее, докато остане без дъх.

Информация и билети - на билетен център на ДТ"Йордан Йовков" - гр. Добрич (от 9.00 до 18.00 часа) , както и на тел: 058/ 605 573

Залата ще се запълва на 30%, напомнят от ДТ "Йордан Йовков"

c