Водещи новини - дясно Здраве Общество

Онкоболната Жули от Добрич се прибра при близките си

След направено споразумение с болница American Hospital за дължимата сума, дни след Нова година Жули от Добрич успя да се прибере при своите близки. Това съобщават в социалната мрежа организаторите на кампанията в подкрепа на онкоболната жена. Те посочват, че преди да бъде изписана дължимата сума е била 32 000€. Болницата направила 10% отстъпка от цялото лечение до момента.

Отворени са по-голяма част от дарителските кутии, в които се набират средства за лечението на добричлийката. Благодарение на събраните в тях пари и направените преводи с наличността по дарителската сметка остатъкът, който е дължим към болницата, е 3 800€. Жули към момента се чувства добре и след пълното й възстановяване от операциите, които претърпя, ще й бъде проведено лечение с химиотерапия.

Припомняме, че Жулиета Василева, майка на 4-годишно момченце, вече три години се бори с коварното заболяване. След отказ от болници в България да бъде оперирана у нас заради ниското й тегло тя се лекува в турската болница American Hospital.

Начините, по които може да подкрепите Жули, са:

    IBAN : BG02UNCR70001524152013

    BIC: UNCRBGSF

Титуляр: Жулиета Петрова Василева / Zhulieta Petrova Vasileva

▶️ https://www.facebook.com/groups/2669171973321095/?ref=share

▶️PAYPAL: juli_magic@abv.bg.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *