Четвъртък, 28 март 2024

28.03.2024

Последвайте ни

Мъж от Добрич отделя от ТЕЛК-пенсията си и помага на нуждаещи се

Благодарност към Фондация „Милостиво сърце” в Добрич с председател Александър Иванов изказва нашата съгражданка Десислава Първанова. Тя разказа, че с молба за помощ към нея се обърнало младо семейство с бебе, което се нуждаело от храна. Десислава потърсила съдействие от Фондацията. Точно в този момент се появил един много милосърден дарител.

„Възхитих се на дарителя!”, сподели добричлийката. По думите й той е с много сериозни заболявания, събирал пари няколко месеца от ТЕЛК- пенсията си с идеята да помогне на хора в нужда. Така с предоставените средства на младото семейство са закупени хранителни продукти - олио, консерви, колбаси, брашно, захар, мляко, маслини, ябълки и други.

От Фондация „Милостиво сърце” пък поръчали един тон дърва.

За Про Нюз Добрич Александър Иванов разказа, че дарителят е около 40-годишен. Преди около четири месеца той отново помогнал. Предоставил средства на Фондацията, с които с продукти е подпомогната 50-годишна незряща жена от Добрич.

„Огромни благодарности на Фондацията и на техния благодетел! Дай Боже повече хора с отворени сърца за чуждата болка! Поклон!!!”, написа в социалната мрежа Десислава Първанова.

c