Петък, 26 април 2024

26.04.2024

Последвайте ни

Кметът Йордан Йорданов: Посрещаме 2021 година, изпълнени с вяра, желание, убеденост, че Добрич заслужава

Новогодишно обръщение в първите минути на новата 2021 година отправи кметът на Добрич Йордан Йорданов от центъра на града, на фона на празничните илюминации. То беше качено в профила му във фейсбук.

Ето целия текст на Новогодишното обръщение на кмета на Добрич Йордан Йорданов:

Уважаеми съграждани, приятели!
Четири години заедно, тук пред елхата, посрещаме новата година. Заедно, обединени от амбицията да работим за един по-добър град.

2020 година е различна, но знаем, че трябва д а запазим традицията и да си пожелаем една по-здрава, успешна и по-спокойна година, пак оттук – пред елхата в центъра на Добрич.

Животът не е права линия. Много често на всеки две стъпки напред мислим, че сме направили и една назад. Дългият път винаги е определен от посоката. За нас посоката е ясна – променяме Добрич към по-добро.

Тази вечер празнуваме новото начало. Всички ние знаем, че ни предстои много работа. Че утрешният ден също ще ни донесе предизвикателства. Понякога и трудни решения. Водени от общата ни кауза – Добрич да става все по-добър за живеене.

Винаги съм бил и ще бъда честен с вас за реалната ситуация, в която се намира градът ни. Винаги към се вслушвал във вашия глас и ще го правя. Особено в критиките. Защото зная, че нищо не може да се случи само от един човек. Трябва заедно да работим за тази промяна. 12-ият час на 31 декември е време и за равносметка, и за вяра.

Първият час на новата година е време не за обещания, а за реализъм. Заедно можем. Ако в края на годината търсим хубавото на отминаващото време, то е, че като забави темпото, ни даде възможност да се огледаме край нас.  А защо не и в самите нас. Точно тук е моментът да си кажем – заедно ще посрещнем 2021 година, изпълнени с вяра, желание, убеденост, че Добрич заслужава. И да продължим да работим.

Честита 2021 година!

Бъдете здрави!

c