Четвъртък, 28 март 2024

28.03.2024

Последвайте ни

Заря ще украси небето над Тервел в първите минути на 2021-ва

За съжаление, поради ограниченията, които ни налагат противоепидемичните мерки срещу разпространението на коронавируса, ще посрещнем 2021-ва без традиционната новогодишна наздравица на площада. Това съобщава кметът на Тервел инж. Симеон Симеонов в социалната мрежа. В първите минути след полунощ само празнична заря ще украси небето над Тервел и всеки може да я види от дома си.

По думите на инж. Симеонов за всички 2020-а бе година на предизвикателства, на много промени в личен и обществен план, на срещи с необичайни събития, на загуби и на успехи. Година, в която осъзнахме колко сме богати с приятелите, които са до нас при нужда, с любовта и безкористната отдаденост на семействата ни.

​„На прага на 2021 година сме изпълнени с надежда тя да бъде успешна за всички, изпълнена със здраве, щастливи и неповторими дни – отправя послание кметът на Тервел. – За нови весели моменти с любимите хора, за нестихващ детски смях и игри”. Инж. Симеонов пожелава като първа година от новото десетилетие 2021-ва да бъде здрава, благородна и богата, година на новото начало, но и на изпълнени надежди и реализирани мечти.

​Кметът пожелава на тервелчани да са здрави и им честити Новата 2021 година.

c