Водещи новини - дясно Общество

ОИЦ-Добрич ще представи онлайн мерки за подкрепа на бизнеса в ковидкризата

Екипът на Областен информационен център – Добрич организира онлайн информационна среща за представяне на Схема за набиране на заявления за подкрепа чрез оборотен капитал за МСП, засегнати от временните противоепидемични мерки, по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020 г.

Онлайн събитието ще се излъчва на днес от 14 часа във Фейсбук страницата на Областен информационен център – Добрич, на следния линк: https://www.facebook.com/oic.dobrch/live/

По време на онлайн срещата ще бъдат представени критериите за допустимост на кандидатите, допустими разходи и редът за подаване и одобрение на заявленията за подпомагане.

По Схема за набиране на заявления за подкрепа BG16RFOP002-2.095 „Подкрепа чрез оборотен капитал за МСП, засегнати от временните противоепидемични мерки“ могат да кандидатстват микро, малки и средни предприятия за получаване на безвъзмездна финансова помощ до 150 000 лв. Целта на помощта е навременна и директна финансова подкрепа в максимално кратки срокове на българските компании за преодоляване на икономическите последствия от временните противоепидемични мерки и стабилност на работните места.

Участието в събитието е безплатно.

Допълнителна информация можете да получите на тел. 058 602 758, e-mail: oic_dobrich@abv.bg или на https://www.facebook.com/oic.dobrch

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *