Четвъртък, 28 март 2024

28.03.2024

Последвайте ни

Акушерка от Генерал Тошево на календара за 2021 г. на професионалния алианс

В календара за 2021 година на Алианса на българските акушерки  е включена акушер Елица Стоянова. Тя е от Генерал Тошево и работи в родилно отделение на МБАЛ „Света Анна“ във Варна. Тя и нейна колежка от лечебното заведение красят страницата за месец юли.

Припомняме, че акушер Елица Стоянова събра най-много гласове при гласуването в конкурса за снимки за изданието.

Акушерката Марияна Драгнева от отделението по акушерство и гиннекология в „МБАЛ Добрич“ АД и ръководител на Училището за бъдещи родители е лице на календара за месец март. На снимката са тя, майки, на които е помогнала, както и бебчетата им. 

Посланието на календара е „Прегръщай живота всеки ден!“

Пред този календар стои предизвикателството не само да отброява дните на новата година, но и да събере средства за мисията на акушерките да осигурим грижа, подкрепа и любов за всяка майка. Посланието е „Прегръщай живота всеки ден“.

Като неочакван комплимент пък ще черпите и от положителното му настроение, което всеки ден ще ви напомня за чудото на живота - такова, каквото сте и вие самите, каквото е всеки един от нас, посочват от Алианса.

Всеки може да поръча своя календар на midwivesbulgaria@abv.bg и да подкрепи българските акушерки.

„Докоснете се до каузата на тези, които първи са ви докоснали. Прегърнете мисията на онези, които първи са ви прегръщали. Вземете този Календар и посрещайте всеки ден от новата година с озаряващата енергия на едни от най-смелите жени - тези, които всеки ден посрещат живота.

Със закупуването на календара на цена 10 лв., вие подкрепяте кампанията „Акушерките близо до майките“ провеждана в различни градове на България“, посочват от Алианса на българските акушерки.

c