Четвъртък, 28 март 2024

28.03.2024

Последвайте ни

С нова подкрепа до 150 хил. лв. подпомагат малки и средни фирми в област Добрич

Механизмите на кандидатстване за осигуряване на оборотен капитал на малки и средни предприятия в област Добрич ще бъде преставен по време на онлайн събитие, организирано от ОИЦ-Добрич.

Екипът на Областен информационен център – Добрич организира онлайн информационна среща за представяне на Схема за набиране на заявления за подкрепа BG16RFOP002-2.095 „Подкрепа чрез оборотен капитал за МСП, засегнати от временните противоепидемични мерки“, по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020 г. 

Онлайн събитието ще се излъчва на 23 декември (сряда) от 14 часа във Фейсбук страницата на Областен информационен център – Добрич, на следния линк: https://www.facebook.com/oic.dobrch/live/

По време на онлайн срещата ще бъдат представени критериите за допустимост на кандидатите, допустими разходи и редът за подаване и одобрение на заявленията за подпомагане.

По Схема за набиране на заявления за подкрепа BG16RFOP002-2.095 „Подкрепа чрез оборотен капитал за МСП, засегнати от временните противоепидемични мерки“ могат да кандидатстват микро, малки и средни предприятия за получаване на безвъзмездна финансова помощ до 150 000 лв. Целта на помощта е навременна и директна финансова подкрепа в максимално кратки срокове на българските компании за преодоляване на икономическите последствия от временните противоепидемични мерки и стабилност на работните места.

Участието в събитието е безплатно.

Допълнителна информация - на тел. 058 602 758 / или чрез e-mail: oic_dobrich@abv.bg, както и на https://www.facebook.com/oic.dobrch

c