Четвъртък, 25 април 2024

25.04.2024

Последвайте ни

Новият комплекс от къщи "Green Village Park" до градски парк "Свети Георги" е уникален за град Добрич

"Green Village Park" е най-новия жилищен комплекс в Добрич, чието изграждане вече започна. Той е с топлокация, уникален за града и се състои от пет идентични къщи. Обграден е със зеленина и се намира в непосредствена близост до градския пак "Свети Георги", което гарантира живот сред чист въздух, тишина и спокойствие.

Инвеститорът е Пламен Радев, който работи в сферата на строителството над 15 години. Дейността  на компанията му Green Village Park е изграждане на жилищни комплекси на територията на област Добрич. Фирмата е категоризирана с всички необходими сертификати към Камарата на строителите в България. Разполага с  квалифициран персонал и техника.

Къщите са монолитни, стоманобетон и тухла от най-висок клас. Всяка от тях е с две паркоместа и собствен двор от 130 квадратни метра. Новите собственици ще получат дома си завършен до ключ. Цената е 127 хиляди евро.

Първата от петте къщи вече е изпълнена на 90%. Очаква се да е напълно готова до края на януари.

Според инвеститора къщите са достъпни ценово и всеки желаещ да се сдобие с имот в най-новия жилищен комплекс в Добрич ще може да го направи. Огледи ще се извършат на място, всеки работен ден.

c