Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Изтеглиха 15-те печеливши в томболата на ЕНЕРГО-ПРО

В навечерието на коледните празници ЕНЕРГО-ПРО изтегли печелившите участници от играта „Плати онлайн и спечели 2“, обявиха от енергийната компания.

15-те печеливши са били изтеглени на 22.12.2020 година, в присъствието на нотариус. за втора поредна година ЕНЕРГО ПРО организира томбола, с участието на клиенти, заплатили месечните си сметки онлайн. За времето на провеждане на играта са отчетени малко над 2600 регистрации за участие. Петнайсетте изтеглени днес клиента ще получат модерна и функционална фитнес гривна, обявиха организаторите.

От стартирането на онлайн канала за плащане на сметки до днес компанията е регистрирала средномесечно около 8000 плащания, като само за двата месеца, в които е активна  играта, онлайн плащанията надхвърлят 24 000.

Имената на изтеглените участници ще бъдат публикувани в сайта на компанията на адрес: https://www.energo-pro.bg/bg/kampanii/igra-plati-onlajn-i-specheli-2. От ЕНЕРГО-ПРО уточняват, че отдел "Продажби" ще се свърже лично с всеки печеливш, за да бъде предварително уговорен подходящ ден и час за посещение в най-удобния за него център за обслужване на клиенти, откъдето да си получи наградата.

c