Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

Стартират безплатни курсове за предприемачи в Добрич

Програмата „Бизнес академия за стартиращи предприемачи“ (BASE) стартира в гр. Добрич, обявиха организаторите от Източен Акселератор /ИА/.

Обучението по Програма BASE е напълно безплатно и е за хора, желаещи да стартират или доразвият свой собствен бизнес. Участие ще могат да вземат хора от всякаква възраст, независимо дали имат или нямат разработен бизнес, уточняват от ИА. Проектът се осъществава чрез Фондация "Източен Акселератор" с подкрепата на Фондация "Америка за България" и събира на едно място успешни български предприемачи и хора с желанието и амбицията да стъпят в света на бизнеса.

Обучението е за период от 13 седмици и ще се провежда присъствено - веднъж седмично, с продължителност от 3 часа в извънработно време.

По време на Програмата, курсистите ще имат възможността да черпят знания и опит от успели български предприемачи, както и ще бъдет напътствани от ментори с богат опит в бизнеса. Обучението е изключително достъпно, използва методите на геймификацията, с което цели да приложите наученото на практика. Теоретичната част е предоставена по лесен начин с решаване на казуси и работа в екип.

Кандидатстването става чрез платформата - от тук →  http://eastaccelerator.com/register/

Предстои да бъде обявена допълнителна информация относно конкретиката за провеждането.

Информация за програмата - ТУК

c