Водещи новини - дясно Здраве Образование Общество

Родителите в Добрич подават информация за децата си ако желаят да са на детска градина до Нова Година

Родителите, които са в невъзможност да се грижат за децата си в Добрич – за периода 21 -31 декември, и желаят да посещават детска градина или ясла, следва да подадат своевременно информация за това, информираха от Община град Добрич.

Уважаеми родители,

Община град Добрич ви уведомява, че набира предварителна информация за децата, записани в детските заведения на територията на града, чиито родители желаят да възстановят присъствените занимания в периода 21.12 -31.12 2020 г.

Във връзка с усложнената епидемиологична обстановка и евентуална нова заповед на министъра на здравеопазването за  отваряне на детски ясли и детски градини, е необходимо технологично време за създаване на необходимата организация /зареждане с хранителни продукти, отопление на сградите, дезинфекция, осигуряване на персонал/.

Родители, които са в невъзможност за грижа на децата си в посочения период, моля да заявят желание на следните телефони:

  • за детски ясли -тел.0899991865 –д-р Д. Петрова – гл.-експерт “Здравеопазване“
  • за детски градини -тел.0895882143 -Снежа Вачева – гл.-експерт “Предучилищно образование“

Родителите разполагат с три дни за да се свържат на посочените телефони. Срокът за обажданията е до 12.00 часа на 16 декември 2020 г.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *