Водещи новини Здраве

Помогнете! След 6 години на легло 12 000 лева делят Митко от Оброчище от мечтата отново да е на крака

Димитър Стоев е на 34 години от село Оброчище. През 2014 година получава тежка травма на четвърти шиен прешлен при гмуркане в морето във Франция. Следва мигновена парализа и загуба на съзнание. Събужда се няколко дни по-късно в болница, парализиран и без спомени за случилото се. Интензивното му лечение продължава около месец, след което е настанен в рехабилитационен център, където прекарва около 7 месеца. За това време претърпява няколко операции. Успява да се раздвижи леко, но като цяло остава парализиран. При връщането му в България става ясно, че тук няма центрове за хора в неговото състояние.

Вече шест години той е прикован в леглото или в инвалидната количка.

Най-накрая обаче за него има шанс отново да се изправи на крака.

Добри хора дариха 36 500 лева за лечението на Митко от с. Оброчище

„След повече от 6 ужасно дълги години на легло най-накрая се вижда така дълго чаканият лъч светлина. Приет съм за лечение чрез стволови клетки в клиника в Нови Сад, Сърбия. Има вероятност това да се случи още този месец – дните преди Коледа. Има обаче и нещо друго. След процедурата със стволовите клетки трябва да остана поне 2 месеца за рехабилитация, а пари за нея не останаха. За тези 2 месеца са ни нужни 12 000 лева (по 200 лева на ден). Ако веднага не се започне рехабилитацията, то операцията се обезсмисля“, сподели Митко.

След като добри хора от цял свят го подкрепиха и помогнаха да се осъществят процедурите, сега той отново има нужда от помощ. „Сега се обръщам към Вас с призив да ми помогнете да направя и тези надявам се последни, но много важни стъпки. Ако нямате възможност да ми помогнете, то моля Ви поне да споделите публикацията и да достигне до повече хора. Ако имате възможност и желание по-долу ще видите начините, чрез които можете да ми помогнете.

Благодаря Ви от сърце!“, сподели младият мъж.

Всеки, който иска да помогне на Митко да стане от инвалидната количка и отново да прави своите крачки, може да го направи на:

Paypal: https://www.paypal.com/donate/?hosted_button_id=3UPE8HEELH4SA&Z3JncnB0=

Титуляр: Димитър Стоев

IBAN: BG67UNCR70001522263029

SWIFT: UNCRBGSF

Банка: Уникредит Булбанк

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *