Сряда, 24 април 2024

24.04.2024

Последвайте ни

В Добрич представиха новия областен координатор на ГЕРБ Деница Сачева

Новият областен координатор на ГЕРБ – Добрич Деница Сачева бе представена тази вечер от Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ пред областното и общинското ръководство на партията, съобщава в профила си във фейсбук ГЕРБ-Добрич.

В срещата са участвали административният секретар на партията Цветан Паунов, Тодор Тодоров – член на Изпълнителната комисия и регионален отговорник за Североизточна България, както и депутатите от Добрич вицеадмирал Пламен Манушев и Даниела Димитрова.

"Имахме дълъг работен процес. Пред нас стоеше въпросът как да внесем нова енергия в структурата на област Добрич. Това не е механична промяна, в която един човек трябва да бъде сменен с друг. Нормално е ГЕРБ да се развива като партия. Спряхме се на госпожа Сачева, не само защото е един успешен министър с добър професионален опит, но и защото притежава много добри организационни умения. Освен това, госпожа Сачева е емоционално свързана с вас, тя не забравя откъде е тръгнала", обърна се към присъстващите Цветан Паунов. Той припомни, че вицеадмирал Манушев стана областен координатор в едно много трудно време. "Господин Манушев по никакъв начин не остава като някакво външно тяло. Той и госпожа Димитрова остават народни представители и са част от екипа", каза още административният секретар на ГЕРБ и благодари специално на вицеадмирал Манушев. Имахте един достоен областен координатор, сега идва не по-малко достоен, обобщи Тодор Тодоров, който също благодари на Пламен Манушев.

"За мен беше чест да ви бъда областен координатор", обърна се развълнувано към актива Пламен Манушев. Той пожела попътен вятър и по-малко подводни камъни на новия капитан Деница Сачева, за да изведе успешно ПП ГЕРБ като първа политическа сила. В знак на признателност за работата му като ръководител на областната структура Манушев получи от актива на Добрич специален подарък – фотоалбум със забележителностите на България. "И аз изразявам своите благодарности към господин Манушев, ще използвам съветите и мнението му в работата", обяви Деница Сачева, която също призна, че се вълнува. Добави, че предстои много трудна година не само, защото има избори, но и защото има пандемия.

"Нужни са смелост, кураж и креативност. Този, който работи, търпи критики. Работим в среда, която бъка от популизъм и демагогия. На практика по всяка тема обществото е разделено на две – криза, ковид, ваксини, правителство, икономическа криза... Надявам се да докажем през следващите месеци, че сме най-подготвени, за да предложим реални решения на проблемите на хората", бяха думите на новия областен координатор на Добрич, информират от ГЕРБ-Добрич.

Източник: Фейсбук, ГЕРБ-Добрич

c