Бизнес Общество

ОИЦ-Добрич ще представи в онлайн събитие възможности за инвестиции до 2027 година

Екипът на Областен информационен център (ОИЦ-Добрич) ще проведе онлайн информационна среща за прилагането на новия регионален подход в България през програмен период 2021-2027 г. и изпълнението на Интегрирани териториални инвестиции (ИТИ) на територията на област Добрич и Североизточния регион за планиране. Онлайн събитието е на 15 декември от 11.00 часа.  

За първи път ще бъде представена подробна информация за широките възможности за местно развитие чрез партньорства, които предлага инструмента ИТИ. Събитието е безплатно и ще се проведе в платформата Jitsi Meet, на следния линк: https://bit.ly/3fZkiqb. За участие в онлайн срещатане се изисква предварителна регистрация.

Целта на събитието е всички заинтересовани страни да бъдат запознати с подхода и да бъдат мотивирани да стартират създаването на партньорства, да генерират нови идеи за интегрирани проекти, които да бъдат включени в концепции за ИТИ, чрез които да се решат конкретни проблеми на съответния регион и да се развие потенциалът на територията.

За участие в информационната среща са поканени представители на държавните органи, областни администрации и общински власти от всичките осем общини, неправителствените организации, организации на работодатели, синдикати, фондации, бизнеса, научна общност, сдруженията на собствениците на жилища в многофамилни жилищни сгради и други заинтересовани страни на местно ниво.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *