Водещи новини Общество

Младата Димитрина Германова от Добрич в Топ 50 на най-красивите българи, гласувайте

15-годишната Димитрина Германова е най-младият представител в класацията за 2020 година за Топ 50 на най-красивите българи.

„2020-та не възпрепятства едно нещо, поредното ни, 13-то, издание на , заради което сме щастливи! Палитрата ни от персонажи е многостранна и всяко парченце от нея провокира в нас чувства на гордост, топлина, интерес, благодарност… Модели, актьори, музиканти, лекари, дизайнери, спортисти (и още) прекрасни личности са повод за някои от най-интересните ни преживявания тази година, красотата им бе навсякъде…“, посочват организаторите на класацията от viewsofia.com.

Димитрина Германова е само на 15 години и вече е носител на 3 медала от Световния шампионат по сценични изкуства в Холивуд – еха! Талантливата певица от Студиото за поп-рок изпълнители “Сарандев“ в Добрич участва в 4 конкурсни номинации в категория “Вокал“ и се бори срещу сериозна конкуренция от над 200 изпълнителя от 60 страни. Добричкото момиче печели сребърен медал за номинация Contemporary, сребърен медал в номинация World Music и бронзов медал в номинация Pop Music, а след това получава и лична покана от продуцент от журито, който я смята за впечатляваща и й предлага да напише авторска песен, специално за нея.

Сред другите номинирани са красивата водеща от БНТ Аделина Радева, режисьорът Александър Морфов, изпълнителен директор на УМБАЛСМ “Н. И. Пирогов” Асен Балтов, певицата Виктория Георгиева, синоптичката Гергана Малкоданска, актрисата Гюлсим Али, водещата на прогнозата по БНТ Ева Кикерезова, актьорът Ивайло Христов, танцьорът, певец, хореограф, режисьор, актьор Иво Димчев, актрисата Мария Бакалова, вицепрезидентът на българската федерация по художествена гимнастика Невяна Владинова, Николаос Цитиридис, Николай Младенов – специален пратеник на ООН в Либия, певците Рут Колева и Руши Видинлиев, говорителят на главния прокурор Сийка Милева и много други.

Всеки има възможност да гласува за своя фаворит за най-красив българин на 2020-та. На 31-и декември ще бъде обявено името на събралия най-много гласове.

Можете да гласувате тук

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *