Четвъртък, 25 април 2024

25.04.2024

Последвайте ни

Заснеха видеоклип към песен на талантливата Ванина от Добрич

Ванина Григорова от добричкото Студио „Сарандев“ вече има заснет свой видеоклип към песента „Един за друг“ на композитора Минко Ламбов и участва в категорията „Награда на публиката“ на „Детска мелодия на годината“2020.

Талантливата Ванина попадна сред 14-те млади поп изпълнители у нас, избрани да представят нова авторска песен в Националния фестивал „Детска мелодия на годината“2020, след участие в онлайн кастинг.

"Тази година е особено специална за талантливата Ванина Григорова от Студио „Сарандев“ при Младежки център – Добрич. През лятото тя разучи и записа в студио песента „Един за друг“ на композитора Минко Ламбов, по текст на Ани Топалова. Преживя и няколко вълшебни дни при заснемането на видеоклипа", разказа вокалният педагог в Студио " Сарандев" Елена Карабельова.

Официалното представяне на 14-те нови фестивални песни бе на 1 декември в YouTube канала на "Детска мелодия на годината". Видеоклиповете на песните са реализирани с финансовата подкрепа на Национален фонд „Култура”.

Клипът, получил най-много харесвания в YouTube, ще спечели „Награда на публиката“. Срокът за гласуване е до 12 ч. на 20.03.2021 г.

„Щастливи сме, че можем да предоставим висока сцена за изява на талантливите български автори и пеещи деца! Знаехме, че пътя няма да е лесен, но никога не сме се съмнявали в успеха и смисъла на начинанието ни, защото всичко в името на децата ни, си заслужава усилията! Талантливите деца на България заслужават най-красивите песни!", споделиха организаторите на Фестивала.

Големият успех за малката изгряваща звезда от Добрич тепърва предстои, а дотогава, желаещите да я подкрепят могат да го направят харесвайки нейното първо видео „Един за друг“ ↓

&feature=emb_title
c