Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

31 пъти вратар вади топката от мрежата си в среща от АМФЛ-Добрич

15 гола отбеляза Кристиян Димитров срещу състава на "Едногодишните" в среща в 11-и кръг на АМФЛ-Добрич.

Лидерът в класирането - тимът на "Безобразните", този път реализира съсипваща победа с 31:0 над състава на "Едногодишните". за победата, с цели 15 гола се записа Кристиян Димитров, а съфамилникът му Евгени добави четири. С осем блесна Маринов, с хеттрик се отчете Димов, а веднъж точен бе Боев.

"ЦСКА ДОБРИЧЪ" би с 8:2 МФК "Импакт Варна". Над всички бе Бънджо, който отбеляза четири от головете за "армейците", два добави Ванигол, а по един - Силвиян и Йорданов. Жоро и Иванов вкараха за варненци.

"Summer Cult" би с 5:4 "Спортист". Димитър Николов и Монката отбелязаха по два пъти, а веднъж това стори Диянов. За съперника реализираха Йорданов (2), Пешо и Николаев.

ФК "Айляците" би "СТБ Добрич" с 5:2. По два пъти се разписаха Дългия и Исмата, а веднъж - Коев. За загубилия тим попаденията бяха дело на Крамской и Русо.

ФК "Наздраве" постигна четвъртия си успех в шампионата, надигравайки с 3:2 "Бирените чудовища". Розовия, Иванов и Василев вкараха за победителите, а Петров и Стоянов за опонентите им.

c