Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Николай Милков временно оглави партията на Цветанов в област Добрич

Николай Иванов Милков е избран за временен областен координатор на ПП „Републиканци за България“ за Добрич.

Списъкът на временните регионални координатори на „Републиканци за България“ беше оповестен днес, след като партията на бившия втори в ГЕРБ Цветан Цветанов проведе първото заседание на Изпълнителния съвет.

Цветанов е заложил на бивши кметове на ГЕРБ - Атанас Камбитов (Благоевград) и Георги Славов (Ямбол), общински съветници и по-дребни функционери от ГЕРБ. Трябва да се отбележи, че голям брой от координаторите на „Републиканци за България“ нямат партийно минало. В списъка са и двама местни политици с минало в СДС и РБ.

38-годишният Николай Иванов Милков е бизнесмен от Добрич, бивш директор на спорта в КК Албена, има сериозни контакти в спортните среди. Той е бил председател на УС на ПФК Добруджа, както и изпълнителен директор. В момента той е член на управителния съвет на сдружение „Футболен клуб „Добруджа 1919“.

Съдружник е в няколко търговски дружества. В едно от тях  „ВИНД ОЙЛ“ ООД негов съдружник е дългогодишният кмет и агробизнесмен от Вълчи дол Веселин Янчев Василев, който е член на Изпълнителния съвет на „Републиканци за България“

c