Вторник, 16 април 2024

16.04.2024

Последвайте ни

Ерсин Мустафов се изолира в Каварна, JEREMY? подготвя третия си албум

Преди няколко дни беше открадната техника на музикантите от група JEREMY?. В предаването "Хоризонт до обед" Ерсин Мустафов, вокалист и един от създателите на инди-рок групата, сподели:
"Налага ми се няколко пъти в месеца да пътувам до София и този път трябваше да пътувам за снимките на видеоклип на новия ми сингъл, който все пак осъществихме, но веднага, след като пристигнах, паркирах колата, разтоварих част от багажа, щях да правя втори курс и докато направя този втори курс всичката техника, останала в колата заедно с дрехи, всичко, което беше останало в колата, беше откраднато", каза в предаването "Хоризонт до обед" Ерсин Мустафов.

От няколко месеца Ерсин Мустафов е в изолация в Каварна и работи по нов музикален проект. Група JEREMY? подготвя трети албум.

"За това съм най-щастлив, защото вече ги имаме песните на демо версии, наистина са много добри, мисля, че този албум на групата ще бъде най-добрият, който е правен. Съвсем скоро пускаме радиосингъл и след това пускаме видеоклип", каза Ерсин Мустафов.

c