Четвъртък, 25 април 2024

25.04.2024

Последвайте ни

Стартира Черен петък в Албена – отстъпки за ваканции, спорт, дори и сватби

Официалният старт на Черен Петък в Албена бе даден в 8 часа  днес и ще продължи до същия час на 29 ноември, съобщиха от ваканционното селище. Екипът му осигурява наред с многобройните подаръци, също и атрактивни отстъпки към офертите за ранни резервации за мечтаната ваканция през лятото на 2021 година.

При резервиране в периода на Черен Петък на 5 нощувки, можете да получите една от многобройните изненади.

Изберете хотелите в категорията Smart & Easy - Добруджа 3*, Орхидея 3*, Магнолия 3* и се насладете на зеленината, която ви заобикаля, докато се любувате на панорамните морски гледки.

Подарете си морска лятна ваканция с много подаръци изненада на самия безкраен, копринено гладък и бял плаж в категорията Beach & Fun с хотелите Арабела Бийч 4*, Лагуна Гардън 4*, Лагуна Маре 4*.

Грабнете най-доброто от Черния петък с резервации в хотелите Нона 4*, Калиопа 4*, Фламинго 4* и разбира се, не на последно място Фламинго Гранд Хотел & СПА 5*.

Можете да се възползвате и от възможността за резервация на мечтаната лятна почивка в апартаментите на хотелите Славуна 3*, Мура 3* и Калиакра Бийч 4*, които до сега не бяха включени с отстъпка за записвания.

В кампанията Черен Петък – Албена може да получите отстъпки от допълнителните активности още през зимните месеци като игрище за футбол или абонаментна карта за плуване в минерален плувен басейн Добруджа или пък да се поглезите с разкрасителни процедури и масажи в СПА Център Медика, Elements & SPA Flamingo Grand 5*.

За Първи път кампанията Черен Петък – Албена позволява да организирате и вашата незабравима сватба, празнично събитие, тийм билдинг, конференция с отстъпка или пък тенис лагер.

Черен Петък – Албена тази година носи и големи отстъпки за някои от организираните екскурзии.  

c