Сряда, 24 април 2024

24.04.2024

Последвайте ни

Днес „Практикер“ отваря в Добрич

Днес официално ще бъде открит най-новият магазин на „Практикер“ – този в Добрич. Хипермаркетът ще посрещне първите си клиенти от 15 часа. От компанията уверяват, че промоционалните оферти, с които отваря “Практикер”-Добрич, ще важат достатъчно дълго време, за да се избегне струпване на клиенти предвид епидемиологичната обстановка.

Новият хипермаркет ще предложи на жителите на града и региона богат асортимент от над 50 000 артикула за създаването и  подобряването на дома и градината. На достъпни цени потребителите ще могат да закупят продукти ва водещи световни и български производители за строителството, обзавеждането и ремонта, увериха от компанията.

„Практикер“ е разположен на Околовръстен път Добротица, в съседство с хипермаркет „Технополис“.

Сградата на „Практикер“ – Добрич заема площ от близо 7650 кв. м. Търговската зала се простира на 5150 кв. в, а за улеснение на посетителите е изграден и безплатен паркинг със 150 паркоместа.

 „Практикер” е верига хипермаркети за дома и градината, създадена в Германия. На българския пазар стъпва през 2004 г. и за кратко време се нарежда сред водещите вериги, които развиват този сектор в страната. През 2014 година българската компания „Видеолукс Холдинг“, собственик на хипермаркетите за техника „Технополис“, придоби целия бизнес на „Практикер“ в България и към момента управлява 12 обекта от веригата в 11 големи града на страната. От тогава до сега „Практикер“ удвоява асортимента, служителите и продажбите си и се превръща в най-голямата компания в сектора „Направи си сам“ в България. Плановете на веригата предвиждат разширяване в нови градове.

c