Сряда, 24 април 2024

24.04.2024

Последвайте ни

Канят жителите на община Каварна да се включат в анкета за развитието на района до 2027 година

Община Каварна започва работа по План за интегрирано развитие на община Каварна за периода 2021-2027 година. Планът е основен инструмент за планиране, програмиране, управление и ресурсно обезпечаване на местното развитие през следващия програмен период. Той се изготвя и изпълнява в съответствие с изискванията на Закона за регионалното развитие, националните и европейските приоритети, определящи стратегическите рамки на новия програмен период.

По този повод администрацията в морския град предлага на жителите на общината да попълнят анкета и така да се включат в изработването на този важен документ.

„Вашето участие в изработването на плана би добавило нови идеи и виждания за развитието, би гарантирало реалистичност и осигурило публичността му“, посочват от общината. Мнения, оценки и предложения се очакват в срок до 10.12.2020 година.

В анкетата са включени 13 въпроса, свързани с особеностите на местната икономическа среда, възможностите за намиране на работа, публичните услуги в общината, основните проблеми, които местната власт трябва приоритетно да реши, най-важните проекти, които трябва да бъдат осъществени до 2027 година и др.

Анкетата може да се попълни ТУК

c