Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

75 гола паднаха в поредния кръг на АМФЛ-Добрич

"Дъжд" от голове - 75 гола паднаха в седемте срещи от деветия кръг на АМФЛ-Добрич.

Съставът на "Безобразните" продължава наказателната си акция като в този кръг надигра с 6:2 "Гранде". Костов и Николаев се разписаха по два пъти, а Димитров и Тодоров - по веднъж. Минев и Христов вкараха за съперника.

"ЦСКА ДОБРИЧЪ" се възползва от загубата на "Гранде" и след победа над ФК "Айляците" с 5:2 излезе на втора позиция във временното класиране. Йорданов реализира два пъти за "червените", а по веднъж - Иванов, Силвиян и Пепо. За "Айляците" реализираха Ангелов и Михалев.

"Дружба" би с 10:3 СТБ "Добрич". Шест гола отбелязаха двамата играчи с фамилии Маринов, два добави Иванов, а с по един - Добрев и Георгиев. За съперника реализираха Русо (2) и Николаев.

"Добрич-Балик" победи с 9:5 "Бирените чудовища". Петков и Кебапа реализираха хеттрик, Жечков се разписа два пъти, а веднъж - Иниестата. За съперника Пенев отбеляза хеттрик, а Стоянов и Янков реализираха по веднъж.

"Спортист" разгроми с 12:1 "Едногодишните". "Делта" надигра МФК "Импакт" с 3:1. Головете реализираха Петров (2) и Василев, а за съперника се разписа Жоро.

Най-убедителната победа на кръга записаха "Summer Cult", които разбиха ФК "Наздраве" с 13:3. Пет пъти се разписа Монката, по три пъти това сториха Минчев и Димитър Николов, а по веднъж - Токера и Батето. За феновете на наздравиците реализираха Петров (2) и Иванов.

c