Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Отменя се балът на "Майчина грижа" в Добрич, подкрепата за стипендиантите продължава

Традиционният благотворителен бал на Дамски клуб „Майчина грижа” в Добрич  тази година няма да се състои, съобщава в страницата си във Фейсбук организацията. Причината е епидемичната обстановка и новите разпоредби.

Това обаче далеч не означава, че тази година стипендии няма да има, искаме да успокоим нашите стипендианти, ние ще застанем зад тях, както и до сега, споделят дамите от клуба. Те посочват, че за 24 години, откакто клубът работи, не е имало година без стипендианти и КОВИД 19 няма да промени това. „В тези особено трудни за всички времена е нужно да действаме според ситуацията, а именно - вместо ежегодния бал, на който се събираха средствата, тази година ще имаме онлайн кампания”, пишат дамите. За всички дарители, които желаят да проветряват средства за стипендии,  ще бъде предоставена дарителската сметка на „Майчина грижа”.

В следващите няколко седмици част от дамите на клуба ще представят и стипендиантите във видеа – на страницата във Фейсбук и в youtube канала на организацията.

„Ние няма да се предадем пред вирус, който покосява не само здравето ни, но и живота ни във всички аспекти! Вярваме, знаем и можем да се справим с КОВИД 19! Бъдете здрави, приятели, и не спирайте да вярвате в доброто!”, заявяват от дамския клуб.

c