Водещи новини - дясно Общество Тервел

Благодарност към огнеборци от Тервел за професионализъм при катастрофа

Благодарност към екип на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението” /ПБЗН/ в Тервел с началник смяна Тихомир Динков изказва в писмо медицинският фелдшер от добруджанския град Веселина Станкова. Писмото е адресирано до директора на Регионална дирекция „ПБЗН” комисар Дарин Димитров.

В него се изразяват удовлетворение и благодарност от проявения висок професионализъм на екипа при катастрофа. От писмото става ясно, че пътният инцидент е станал на 4 ноември до с. Честименско. Дежурните огнеборци се озовават на място преди екипа на Спешна помощ. „Беше евакуиран пострадал по всички правила, изискващи съхранение на човешкия живот и предоставен към нас за по-нататъшни медицински мероприятия”, пише Станкова.

Медицинският фелдшер изразява благодарност и надежда в бъдещите съвместни дейности. „Това е бъдещето. Има достойна смяна! Вярваме, че доброто е заразително и ще имаме още добри поводи за удовлетворение от съвместната ни работа!”, пише още Веселина Станкова.

От Регионална дирекция „ПБЗН” споделиха, че благодарствените слова за висок професионализъм и хуманно отношение са за Тихомир Динков – началник на дежурна смяна, Недялко Георгиев – старши пожарникар, Светослав Василев – старши пожарникар, Велислав Господинов – старши пожарникар, и Живко Петков – водач на специален автомобил.

Снимката е илюстративна

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *