Сряда, 24 април 2024

24.04.2024

Последвайте ни

Благодарност към огнеборци от Тервел за професионализъм при катастрофа

Благодарност към екип на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението” /ПБЗН/ в Тервел с началник смяна Тихомир Динков изказва в писмо медицинският фелдшер от добруджанския град Веселина Станкова. Писмото е адресирано до директора на Регионална дирекция „ПБЗН” комисар Дарин Димитров.

В него се изразяват удовлетворение и благодарност от проявения висок професионализъм на екипа при катастрофа. От писмото става ясно, че пътният инцидент е станал на 4 ноември до с. Честименско. Дежурните огнеборци се озовават на място преди екипа на Спешна помощ. „Беше евакуиран пострадал по всички правила, изискващи съхранение на човешкия живот и предоставен към нас за по-нататъшни медицински мероприятия”, пише Станкова.

Медицинският фелдшер изразява благодарност и надежда в бъдещите съвместни дейности. „Това е бъдещето. Има достойна смяна! Вярваме, че доброто е заразително и ще имаме още добри поводи за удовлетворение от съвместната ни работа!”, пише още Веселина Станкова.

От Регионална дирекция „ПБЗН” споделиха, че благодарствените слова за висок професионализъм и хуманно отношение са за Тихомир Динков - началник на дежурна смяна, Недялко Георгиев - старши пожарникар, Светослав Василев - старши пожарникар, Велислав Господинов - старши пожарникар, и Живко Петков - водач на специален автомобил.

Снимката е илюстративна

c