Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

Да подкремим Диди Германова от Добрич за победа в класацията на БНТ!

Още само няколко часа можем да подкрепим талантливата певица от Добрич Димитрина Германова, която е на крачка от победата в онлайн класацията за независими български изпълнители на БНТ “НОВО 10 + 2”.

Крайният срок за гласуване е в 10 часа утре, 6 ноември.

Към момента Диди Германова е втора в класацията с резултат от 30.05%, но има огромен шанс за победа, тъй като водач е ВАЛЕНТИНА с песента "Обединени" с резултат 31,79%.

Идеята на класацията за независими български изпълнители е да покаже на зрителите солидна доза нови и стойностни видеоклипове, които не се лансират масово в телевизионния ефир на България.

Това са музикални творци, които основно се самопродуцират и нямат зад гърба си голяма издателска компания. В тази група влизат както доказани, но позабравени имена, така и дебютанти от всички възможни краища на страната.

“НОВО 10 + 2” е класация за нови клипове, подреждани чрез гласуване на сайта на БНТ. Тя се излъчва всяка последна неделя на месеца от 14:00 часа по БНТ 2. Във всяко предаване се показват 10-те клипа според местата им от събраните проценти гласове на зрителите, както и две съвсем нови предложения. Отделно още няколко премиерни видеоклипа се заявяват под формата на Хит Прогнози с глас зад кадър. Максималният престой на една песен в класацията е 12 седмици (3 месеца). Във всяко издание на “НОВО 10 + 2” има и по двама специални гости, които представят новите предложения в класацията с кратко интервю.

Водещ на “НОВО 10 + 2” е Васко Громков (VaGro).

Първата си авторска песен – „Скрита сила”, талантливата 16-годишна певица записа през лятото. Автор на музиката и текста е Радостина Колева, която е родом от Добрич, аранжиментът е на Алекс Нушев. Режисьор на видеоклипа е Лана Анцаридзе – ръководител на Детски музикален театър „Дея”, оператор и монтаж – Георги Дачков, който е част от театъра.

Да подкрепим Димитрина Германова в класацията на БНТ “НОВО 10 + 2” на https://bnt.bg/bg/a/novo-10-2?fbclid=IwAR304rj0gIeguakBfvvIvaJOKJsjdqTu9J3gx4m-1lmsfFrdM6WYvarxJYY 

https://youtu.be/DtzwiCdBooY

c