Четвъртък, 28 март 2024

28.03.2024

Последвайте ни

Управлявалият джета край Балчик е изписан от болницата, с амнезия за трагедията

Красимир Н., който е управлявал джета при инцидента със загиналата 27-годишна Андрияна от село Сенокос, вече е без опасност за живота и е изписан от болницата, научи Про Нюз Добрич. Според близки до разследването той продължава да е с амнезия и да няма спомен за случилото се във фаталния съботен ден в края на август.

Той също пострада и бе настанен в болницата в Добрич.

Припомняме, че 47-годишният мъж първоначално беше на изкуствено дишане, след това той беше екстубиран, като имаше увреждания на трахеята.  

Невероятна красавица с титли е загиналата при инцидента с джета край Балчик, оставя малко дете

Трагичният инцидент стана около 18 часа на 22 август. Припомняме, че Красимир Н. е управлявал в морето край Балчик собствения си джет, на който се е возела 27-годишната Андрияна Баева. Машината попада на далян с рибарски мрежи. Според свидетели при преминаването през даляна джетът се удря в стоманено въже. Красимир е ударен силно в гърдите и врата. При сблъсъка въжето отскача и удря младата жена смъртоносно. Фаталният джет е бил много  мощен.

В Сенокос изпращат загиналата в инцидента с джет 27-годишна Андрияна

Окръжният прокурор добави, че собственикът на даляна е известен и той стопанисва съоръжението още от 80-те години. От ИАРА съобщили, че задължението за обозначение на даляните е нощно време да имат светлини. В светлата част от деня това не е необходимо, защото съоръжението се вижда.

Направени са редица експертизи, предстои да се извършат още много, за да се установи какво точно се е случило, след като Красимир е с амнезия, а спътничката му на джета е мъртва, коментираха от прокуратурата в Добрич.

Снимката е илюстративна

c