Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

TeMax - Добрич с намаление от 10% на всички продукти в магазина през ноември

Във връзка с всички предстоящи празници и събития, Темакс Добрич, Ви дава възможността да се подготвите с подаръци за Вас, Вашите близки и приятели и то на промоционална цена. За периода от 04.11.2020 до 30.11.2020 в TeMax - Добрич ще може да се възползвате от намаление с 10% на всички продукти в магазина. 

Магазинът се намира на Бул. "25-ти Септември" 43, и разполага с удобен и обширен паркинг. Ще намерите богато разнообразие от стоки за дома, ремонта и градината и ще може да се подготвите за идния сезон с разнообразие от актуални категории. Такива са Коледна украса, Отопление и печки, Оранжерии и парници, Листосъбирачи, Зимни гуми, Електрически и моторни фрези и много други. TeMax Добрич изпълнява стриктно изискванията на държавните органи във връзка с настъпилата глобална пандемия. Екипът извършва регулярно почистване на всички повърхности и държи високи хигиенни стандарти. 

Може да разгледате продуктите на веригата на онлайн магазина www.TeMax.bg и да изберете желаните от Вас продукти. Консултантите в TeMax- Добрич ще Ви помогнат да откриете избраните от Вас продукти и да се възползвате от 10% намаление.

Промоцията ще бъде валидна само за магазин TeMax - Добрич. Продуктите, които са на промоционална цена в гр. Добрич НЕ могат да бъдат закупени на същата цена през нашия онлайн магазин или друг физически обект. 

c