Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

Обявиха конкурс за ръководител на звено в социален център в Добрич

Конкурс за длъжността "Ръководител звено" в Дневен център за пълнолетни лица с увреждания /ДЦПЛУ/ обяви Община Добрич. Ръководителят организира, ръководи и осъществява текущ контрол по дейността на социалното заведение, оказва методическа помощ на мултидисциплинарния екип в ДЦПЛУ, участва в разработването на всички процедури, според нормативната уредба. Той трябва да е запознат и да прилага на практика законодателството и нормативната уредба, която има отношение към ДЦПЛУ.

Изискване към кандидатите е да имат минимално завършено образование – висше, степен „бакалавър”. Професионална област на специалността, по която е придобито образованието, трябва да е Специалност от професионално направление „Социални дейности”. Изискват се 2 години професионален опит в сферата на социалните услуги. Допълнителните изисквания са организаторски умения, умения за работа в екип, комуникативност, отлична компютърна грамотност, позитивна нагласа за работа с лица с увреждания.

Кандидатите подават документи за кандидатстване лично в Дневен център за пълнолетни лица с увреждания, ул. „Суха река“,  № 37, всеки делничен ден от 9 до 12 часа, крайният срок е 6 ноември включително.

Конкурсът ще се проведе чрез подбор по документи и събеседване с допуснатите кандидати.

c