Бизнес Добрич Общество

От 16 ноември приемат заявления за участие в коледния базар в Добрич

Коледен базар с потребителски стоки и храни организира Община Добрич. Той ще отвори врати на 7 декември и ще действа до 3 януари 2021 година на площад „Свобода”. Работното време на базара ще бъде от 10.00 до 19.00 часа.

За създаване на празнична атмосфера и коледно настроение, по традиция и тази година в къщичките в центъра на града ще се предлага разнообразие от храни, подаръци и празнични украси. Посетителите ще могат да си купят картини, играчки, сувенири, сурвакници и картички, ситничарски, хлебни и сладкарски изделия; месни и млечни продукти, пакетирани и насипни шоколадови изделия, бонбони, ядки, плодове, мед, пчелни продукти, греяно  вино и други топли, безалкохолни и алкохолни напитки, коледни десерти, прясно приготвена храна и др.

На търговците ще бъдат предложени общо 24 места за празнични продажби.

Заявленията за участие в базара се подават от 16 до 20 ноември. Жребият за местата по схемата на базара ще се проведе на 25 ноември от 10.30 в голямата зала на общината.

За повече информация относно Заповедта и регламента можете да се запознаете на официалната интернет – страница  на Община град Добрич в рубриката “Заповеди” – www.dobrich.bg , както и чрез приложения файл ↓

Заповед-коледен-базар-2020-г.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *