Балчик Общество

Предстои изграждането на две кръгови кръстовища в Балчик

Предстоят дейности по изграждане на кръгови кръстовища по ул. “Приморска” и улица “Дунав” в Балчик, съобщават от Общината. От там информират, че е приключила рехабилитацията на улица “Д-р Златко Петков”, в участъка под вилна зона “Белите скали”, и улица “П. Яворов” – между ул. “К. Кисимов” и “Приморска”. В момента се извършва подмяна на настилката на главната улица на вилна зона “Фиш-фиш” с дължина 700 метра. Ще бъдат отстранени нарушения по асфалта в зоната, включително и невъзстановени от отстраняването на ВиК аварии настилки.

От началото на тази седмица се работи по подмяната на централния водопровод и сградните отклонения в с. Рогачево. След приключване на ремонта по ул. “Лозар”, в която попада водопроводът, тя също ще бъде асфалтирана.

Предстои полагане на износващ слой асфалт по ремонтирания участък от ул. “Варненска” и изграждане на улица “Д-р Ж. Бончев” в участъка от ул. “Х. Димитър” и ул. “Ген. Иван Колев”. Това ще стане след завършване на основните строителни дейности по спортния комплекс към парк “Балик”.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *