Бизнес Водещи новини - дясно Култура Общество Храна и напитки

Тони Дачева ще пее на откриването на обновения ресторант „Албена“ в Добрич

Обновеният ресторант „Албена“ отваря врати в Добрич на 30 октомври, при спазване на всички противоепидемични мерки, съобщи за Про Нюз Добрич мениджърът му Галин Ненов. За откриването на заведението, което се намира на четвъртия етаж в сградата на Международния колеж, ще гостува поп фолк звездата Тони Дачева. Входът е свободен.

Това вече няма да е столът на Холандския, както бе наричано заведението. Ще бъде а ла карт ресторант със свободна консумация и обслужване от сервитьори. Ресторантът ще приема посетители на свободна консумация седем дни в седмицата от 11.00 до 23.00 часа. Всеки ден от понеделник до петък от 11.00 да 15.00 часа ще се предлага разнообразно обедно меню.

Заведението ще предлага възможности за организиране на фирмени и семейни тържества, а след седмица ще бъде готова и офертата за коледните и новогодишни празници. „Всичко ще бъде съобразено със ситуацията по повод на COVID-19, ще се спазват всички разписани мерки. Искаме нашите клиенти да се чувстват напълно спокойни“, увери Ненов.  Според последната заповед на здравния министър, масите се разполагат така, че да се спазва отстояние между облегалките на столовете от 1.5 метра.

Тони Дачева е първият изпълнител, който ще гостува в р-т „Албена“. Вечерите с жива музика ще продължат. 

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *