Водещи новини - дясно Общество

Добри хора помогнаха на бременната жена от Добрич да се подготви за бебето си

Добри хора от Добрич, от страната, а и от чужбина откликнаха на апела, който бе отправен вчера от нашата съгражданка Десислава Първанова – да се помогне на бременна жена, на която й предстои раждане, но няма финансовата възможност да посрещне бебето си. Както Про Нюз Добрич писа семейството е в затруднено положение, работи само бащата, имат и момче на 12 години. Заради липса на средства много често бременната жена си ляга вечер гладна.

Няма нужда от повече дарения за бебето, вече всичко необходимо е осигурено, сподели Първанова. Предоставени са кошара, корито, количка, дрешки, пелени, памперси, козметика. Много от хората, трогнати от съдбата на бъдещата майка, дарили чисто нови продукти. Някои от тях не забравили и зарадвали с дрехи и 12-годишния батко.

Както Про Нюз Добрич писа сред дарителите е и акушерка от болницата в Добрич. Тя поела ангажимента да осигури всичко необходимо за приемането на бременната жена в лечебното заведение.

От Центъра за временно настаняване, известен като Приюта за мъже, закупили хранителни продукти. Дарението съдържа олио, боб, леща, пастет, мед, ориз, салам, кашкавал, сирене и други храни. Много съм благодарна на ръководителя на Приюта Александър Иванов, винаги откликва на апелите ми за помощ, посочи Първанова.

Сред включилите се в кампанията за подпомагане на нуждаещата се жена са майки от София. Те имат група и са се организирали и събрали дарения. Очакват се колетите им. Помощ е обещал и генералтошевец. С Първанова се свързал наш съгражданин, който живее в Германия. Той заявил, че жена му е в Добрич и ще закупи каквото е необходимо.

Десислава Първанова изказва от сърце благодарност на всички дарители.

Снимката е илюстративнаFollow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *