Спорт

Призово отличие за киокушин боец от Добрич сред конкуренцията на Държавното в Ст. Загора

При жестока конкуренция, добричлията Ростислав Тодоров заслужено се качи на почетната стълбичка на победителите, след като се пребори за бронзовото отличие в категорията до 65 кг.

Двубоите от Държавното първенство за мъже, жени и ЮДМВ се проведоха на на 24 октомври в гр. Стара Загора

“От нашия клуб, участие взе Ростислав Тодоров, който след труден жребий се пребори с изключително добре подготвената конкуренцията. Въпреки добрата игра на противниците си, той успя да завоюва трето място в своята категория. Няма как да не съм доволен от представянето му”, сподели за Про Нюз Добрич Диди Радев – треньор на добричкия СК “Сейкен”.

Близо 90 състезатели от 25 български клуба мериха сили за призовете в тазгодишното Държавното първенство за мъже, жени и ЮДМВ, домакинствано от Стара Загора.

С наградата “Най-висок боен дух” (при юношите и девойките) бяха отличени Моника Стоянова от “Надежда” (Габрово) и Атанас Първанов от “Гладиатор” (Садово).

Наградите за “Най-добра техника” бяха присъдени на Христиана Димитрова от “Катана” (Велико Търново) и Габриел Костов от “Киокушин” (Ямбол).

Организаторите на форума – Българска карате киокушин Федерация, бяха се погрижили за спазване на противоепидемичните мерки по време на всички срещи от надпреварата.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *