Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Представят в Добрич европейската подкрепа за работодатели по време на пандемия

Информационно събитие на тема „Европейска подкрепа за работодатели по време на пандемия“ ще проведе на 23 октомври от 10 часа в голямата заседателна зала на Общината Областният информационен център /ОИЦ/-Добрич, в партньорство с Enterprise Europe Network-Добрич .

По време на събитието ще бъдат представени актуалните и планирани процедури и мерки за работодатели за преодоляване на икономическите последствия от COVID-19, подкрепени от Оперативните програми „Развитие на човешките ресурси“ и „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020 г. Работодателите ще бъдат запознати с възможностите на финансова подкрепа за запазване и осигуряване на заетост, изграждане на детски кътове на работното място, осигуряването на оперативен капитал за малките предприятия и за реорганизация и адаптиране на работните места в контекста на COVID-19. Ще се акцентира на целите, основните параметри, допустими кандидати, дейности и разходи. Присъстващите ще бъдат запознати и с начина на кандидатстване, етапа на оценка и договаряне.

Екипът на Enterprise Europe Network – Добрич ще представи услугите, извършвани от Европейската мрежа по време на пандемия.

Участието в информационното събитие е безплатно. Може да се регистрирате за участие до 21 октомври 2020 г. ТУК

При провеждане на срещата ще бъдат спазени въведените от Министерството на здравеопазването епидемиологични мерки за безопасност на всички присъстващи.

c