Вторник, 19 март 2024

19.03.2024

Последвайте ни

15 награди осигурява Енерго-Про в играта „Плати онлайн и спечели 2“

За втора поредна година ЕНЕРГО-ПРО организира на лотариен принцип играта „Плати онлайн и спечели". Дружеството осигурява 15 награди за свои клиенти, платили сметките си за ток през интернет, съобщиха от пресофиса на компанията.

В периода 21 октомври – 21 декември 2020 г. всеки клиент на ЕНЕРГО-ПРО Продажби, заплатил своята сметка за консумирана електроенергия през сайта на компанията, може да участва в игра за спечелването на една от 15 фитнес гривни. Включването в играта „Плати онлайн и спечели 2“ е възможно на адрес www.energo-pro.bg чрез попъп прозорец, който пренасочва към страницата за онлайн плащане на сметките за ток https://vp.energo-pro.bg/. След регистрацията за играта и успешното онлайн заплащане на задълженията системата автоматично вписва участника в списъка с претендентите за наградите.

След предишното издание на играта през лятото клиентите на компанията, които предпочитат да плащат през така наречения виртуален ПОС терминал на ЕНЕРГО-ПРО (https://vp.energo-pro.bg/), са се увеличили двойно. По последни данни през сайта на ЕНЕРГО-ПРО се извършват над 9000 плащания месечно. Лесната достъпност на ПОС терминала от всяко електронно устройство с интернет свързаност, като компютър, лаптоп, таблет, телефон, позволява онлайн плащането на сметките за електроенергия да се извърши удобно и за секунди. С оглед извънредната епидемична обстановка в страната, клиентите имат възможност да бъдат отговорни и да използват улеснен метод за плащане от разстояние, опазвайки своето здраве и това на околните. Разплащането с карта през интернет елиминира риска от разнасяне на пари в брой и необходимостта от физическо посещение в офис на компанията.

Печелившите във второто издание на „Плати онлайн и спечели“ ще бъдат изтеглени в двуседмичен срок след края на играта в присъствието на нотариус. За повече информация относно играта и онлайн плащанията на сметките за ток клиентите могат да се обръщат на денонощния телефон на ЕНЕРГО-ПРО Продажби 0700 800 61.

c