Каварна Образование

Ученици от земеделската гимназия в Каварна с поздрав за Деня на българската община

С пожелания за здраве, сили, енергия и за много професионални успехи група младежи от девети и десети клас на Професионалната земеделска гимназия „Кл. Арк. Тимирязев” в Каварна, придружавани от своя учител Теменужка Габракова, поздравиха кмета на общината и служителите от администрацията с техния празник. Кметът Елена Балтаджиева ги прие в кабинета си и ги запозна с отговорностите и правомощията си, представи им управленския си екип, с който работи, както и ресорите, за които отговаря всеки един от тях.

Посещението на учениците се превърна в своеобразен Ден на отворените врати в общинската администрация. Кметът разведе учениците и им представи основните аспекти в работата на ключови структурни звена от администрацията, какво работят служителите, какви услуги се извършват.

Гимназистите имаха възможността да посетят и председателя на Общинския съвет в Каварна Йордан Стоянов и да научат как протичат заседанията на Общинския съвет и как се приемат решенията.

Преди тръгване всеки ученик имаше възможност да си избере в кой кабинет да остане индивидуално и да се запознае по-отблизо с дейността на избрания от него отдел, за да види на практика как се работи в администрацията.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *