Генерал Тошево Култура Спорт

Грациите от Генерал Тошево с шест медала от турнир във Варна

Грациите на спортен клуб по художествена гимнастика “Angels” в Генерал Тошево спечелиха медали на провелия се през уикенда Шести турнир по художествена гимнастика “Морски звезди“ и Приз “Меглена Михайлова”. Турнирът се организира от клуба по художествена гимнастика „Грация“ Варна, със съдействието на Министерството на младежта и спорта, Община Варна и Българската федерация по художествена гимнастика. Гимнастичките показаха уменията си в Националната спортна база „Спорт палас“.

Въпреки краткото време за подготовка в условията на извънредна епидемична обстановка, грациите от клуб “Angels” успяха да се преборят за призови места сред 300 участнички. Александра Чимширова, Камелия Иванова, Дияна Бонева, Александра Хинева и Симона Чимширова попълниха своите колекции от медали. В различните класирания момичетата спечелиха един златен, три сребърни и два бронзови медала.

Успехите на гимнастичките са резултат от техния труд, амбиции и усилия под вещото ръководство на техните треньори – Павлета Петрова и Ралица Енева.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *