Вторник, 16 април 2024

16.04.2024

Последвайте ни

Само за два дни добри хора дариха 20 000 евро за онкоболната Жули от Добрич

Събрана е първоначалната сума, поискана от болница American Hospital в Турция за лечението на онкоболната Жулиета Василева от Добрич, съобщи за Про Нюз Добрич сестрата й Виолета. Както информирахме, кампанията в подкрепа на 41-годишната жена стартира в неделя. Днес в банковата й сметка са налични необходимите 20 000 евро.

Сестра й посочи, че кампанията за набиране на средства продължава, тъй като още не е ясно точно колко пари ще са необходими на следващи етапи от лечението на Жули. Семейството на онкоболната жена изказва огромна благодарност на всички дарители. 

Припомняме, че 41-годишната Жулиета Великова, майка на 4-годишно момченце, вече три години се бори с коварно заболяване. Кошмарът й започва през 2017 г., когато е диагностицирана с карцином на шийката на матката. След направената операция и проведени 25 курса лъчетерапия се налага поставяне на уретрални стендове. През януари е открито вторично злокачествено образование на малкия таз, което притиска седалищен нерв и жената е прикована на легло. Заради усложненото й състояние и ниското й тегло (33 кг), в България не се ангажират да й бъде направена следваща операция.

Последната надежда за Жули  е лечение в турската болница American Hospital. Първоначалната сума от 20 000 евро трябваше да бъде събрана до 2 ноември т. г.

На Жули може да помогнете чрез дарителска сметка:

  •     Уникредит Булбанк,
  •     IBAN: BG02UNCR70001524152013
  •     BIC: UNCRBGSF
  •     Титуляр: Жулиета Петрова Василева

Дарение може да се направи и на

  •     ▶️PAYPAL: juli_magic@abv.bg
  •     ▶️HELPKARMA: https://bg.helpkarma.com/…/pomosht-za…/dashboard/preview.
c