Сряда, 24 април 2024

24.04.2024

Последвайте ни

Три тима продължават без загуба след третия кръг на АМФЛ-Добрич

Три отбора са с пълен актив след изиграването на двубоите от Трети кръг на Аматьорската мини-футболна лига-Добрич. С най-добра голова разлика, лидер е тимът на "Безобразните", който записа поредна победа, този път с 16:1 срещу "Делта".

"Безобразните" вече имат реализирани 45 попадения, срещу пасив от едно допуснато в собствената врата. Двамата футболисти с фамилии Димитров вкараха осем от попаденията, четири добави Маринов, с две се отчете Тодоров, с едно - Иванов, а Петров си отбеляза автогол. Първият и единствен засега, който се разписа във вратата на "Безобразнит", бе Василев.

"ЦСКА Добричъ" обърна "Спортист" с 2:1. Георгиев откри за символичните гости, но Ванигол с две попадения донесе три точки за добричките "армейци".

ФК "Айляците" би "Наздраве" със 7:2. Коев заби хеттрик, два гола добави Божков, а по един - Моллов и Ангелов. Почетните попадения за съперника бяха дело на Кеворкян и Иванов.

"Дружба" надделя срещу "Непознатите" с 4:2, въпреки че изоставаше с 1:2. Маринов на два пъти и Георгиев и Христов по веднъж вкараха за победителите, а за съперника двата гола реализира Петров.

Двубоите в останалите три срещи завършиха без да бъде излъчен победител. "Гранде" и "Summer Cult" направиха 3:3. Четвъртият в таблицата тим на "Гранде" трябва да съжалява много за изпуснатата победа, тъй като до 32-ата мин. на срещата водеше убедително с 3:0, след попадения на Гути, Атанасов и Христов. "Summer Cult" обаче не се предаде и стигна до важната точка, след като като точни бяха Филев на два пъти и веднъж Боята. "Балик" и МФК "Импакт" (Варна) си вкараха по четири попадения. За домакините два пъти се разписа Жечков, а Палето и Дългия - по веднъж. За варненци точни бяха Петров - с 2 гола, а по едно попадение реализираха Жорката и Андреев.

В срещата между "СТБ" Добрич и "Едногодишните" бяха отбелязани шест попадения, за ремито 3:3. Косъма заби хеттрик за символичните домакини, а за съперника два пъти точен бе Мустафа и веднъж Талиб.

c