Общество

Приемни за граждани организират общинските съветници от МК ГЕРБ (СДС) на 7 и 8 октомври

Общинските съветници от МК ГЕРБ (СДС) – Добрич Зорница Михайлова, Радослав Рачев, Павлин Тодоров, Кина Драгнева, Камелия Койчева и Иво Пенчев ще се срещнат с граждани на 7 и 8 октомври  2020 г., съобщиха от регионалния пресофис. Приемната на общинските съветници ще бъде от 16 ч. до 17,30 ч. в офиса на партията на бул.„25-и септември” №3 (срещу „Стара къща“). Записвания – на място или на тел: 058/602555.

Приемен ден на 7 октомври (сряда) за:

  • Зорница Михайлова от ПК „Законност, обществен ред и контрол“, ПК „Устройство на територията, жилищна политика, строителство и инфраструктура” и ПК „Регионално развитие, международно сътрудничество, европейски програми и проекти”
  • Радослав Рачев – ПК „Промишлено-стопанска дейност, земеделие и трудова заетост”, ПК „Търговия, услуги и туризъм“
  • Павлин Тодоров – ПК „Търговия, услуги и туризъм“ и ПК „Регионално развитие, международно сътрудничество, европейски програми и проекти”

Приемен ден на 8 октомври (четвъртък) за:

  • Кина Драгнева от ПК „Здравеопазване, социални дейности и демографска политика“ и ПК „Наука, образование“
  • Камелия Койчева – ПК „Наука, образование“ и ПК „Култура, вероизповедания и етнически въпроси”
  • Иво Пенчев – ПК „Бюджет, финанси и данъчна политика“, ПК „Управление и разпореждане с общинската собственост” и ПК „Предотвратяване и установяване конфликт на интереси и етика”

Приемните се извършват при всички санитарно-епидемични мерки в условията на извънредно положение заради Covid-19, уточняват от ръководството на местната коалиция.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *